Thierry

Ontmoet Thierry. In onderstaand portret vertelt hij ons over zijn werk met Deliveroo, zijn dagelijkse gewoonten en leukste adresjes.

Hallo Thierry, in welke zone rijd je?

Ik rijd meestal in het zuiden van Brussel. Het is zelfs al voorgekomen dat ik tot in Wemmel ben gegaan voor een bestelling! Het centrum van de stad probeer ik meestal te vermijden, maar dat is niet altijd mogelijk. Ik lever met een grote scooter en in het centrum van Brussel is het niet altijd gemakkelijk om met zo’n scooter te rijden.

Op welke manier brengt je werk met Deliveroo je dichter bij je persoonlijke of professionele doelen?

Na meer dan 30 jaar mijn eigen baas te zijn geweest van een horecazaak, heb ik mijn zaak vlak voor de COVID-19-crisis verkocht. Ik ga voorlopig nog door met mijn carrière als freelancer met Deliveroo. Verder heb ik geen precieze projecten. Maar in mijn werk met Deliveroo is mijn doel om de klant zo tevreden mogelijk te stellen. Dit is het belangrijkste voor mij. Ik vind het zelfs jammer dat ik niet eerder ben begonnen bij Deliveroo!

Op welke dagen en uren rijd je het meest?

Ik rijd bijna elke dag van de week van maandag tot zondag. Ik log in om 8 uur ’s morgens en rijd dan tot ongeveer 14u30. Om 17u log ik dan opnieuw in voor de avondshift.

Bij welke restaurants haal je het liefst bestellingen op?

Er zijn verschillende restaurants waar ik graag naartoe ga: La Barchetta, Tenshi, de Quick in Kraainem en Le Pain Quotidien. De ontvangst is er altijd zeer vriendelijk. Het enige wat me soms stoort zijn de wachttijden tijdens de drukke avondspits. Vooral op vrijdagavond kan het soms lang wachten zijn.

Wat is je beste herinnering aan het omgaan met klanten?

Goh, ik heb ondertussen zoveel herinneringen. Ik vind het altijd zeer fijn wanneer er een glimlach op het gezicht van de klant verschijnt als ik een bestelling afgeef. Daar doe ik het voor!

 


 

Bedankt Thierry voor je verhaal met ons te delen!