Veranderingen in uw verdiensten dag

We veranderen de dag waarop we je de factuur sturen, wijzigen: dat gebeurt op woensdag in plaats van op dinsdag. Dit betekent dat je betaald wordt op donderdag, elke twee weken startende vanaf volgende week.

We veranderen ook de week waarin je de factuur ontvangt: in plaats van deze in de eerste en derde week van de maand te versturen, wordt deze in de tweede en vierde week van de maand naar je toegestuurd.

Deze wijzigingen worden aangebracht zodat we je een betere ondersteuning kunnen bieden en eventuele vragen over je inkomsten en betalingen sneller kunnen beantwoorden.

Wat verandert er?

Je hoeft niets te doen.

Vandaag ontvang je zoals gewoonlijk een factuur. Volgende week ontvangt je een factuur op woensdag 22 juli voor de periode van 14 juli tot 22 juli en je wordt de volgende dag, donderdag, betaald. Vanaf volgende week ontvangt je je facturen elke twee weken op woensdag en je betalingen op donderdag.

Je kunt nog steeds gebruik maken van de ‘uitbetalen’ functie in je Rider app om betaald te worden wanneer je dit wil.

Als je een automatische kredieten hebt ingesteld, raden we je aan om te controleren of ze niet worden beïnvloed door deze verandering van de dag.