Deliveroo in Oostende

Aanstaande woensdag 1 juli lanceren we samen de maaltijdlevering in Oostende, de 13de Belgische stad die beschikbaar is op Deliveroo!

Als je met Deliveroo gaat rijden, kun je op een leuke, flexibele manier en op je eigen tempo geld verdienen!

Voordat je begint met rijden, vind je hier enkele tips en praktische informatie van ons team:

– We verwachten de meeste bestellingen tussen 18.00 en 21.00 uur, vooral op vrijdag, zaterdag en zondag. Je kan mogelijk meer verdienen als u op deze momenten inlogt.

– Je kan online gaan op je Rider app en rijden wanneer je maar wilt van maandag tot en met zondag, zonder tijdslimiet!

– Als je vragen hebt tijdens je leveringen, neem dan direct contact op met Live Support via je Rider app. Als je een vraag hebt die geen betrekking heeft tot de huidige bestellingen (status, vergoeding, apparatuur, enz.), neem dan contact op met Rider Support via deze link. Swipe nooit een bestelling als ‘geleverd’ als je die niet aan de klant hebt overhandigd.

– In deze moeilijke tijden, gekenmerkt door COVID-19, is de veiligheid van onze partner restaurants, klanten en jouw veiligheid onze prioriteit. Het is dan ook ieders verantwoordelijkheid. Lees voordat je begint met rijden eerst aandachtig de veiligheidsgids voor COVID-19 van Deliveroo.

– Wij informeren je dat tijdens de COVID-19 uitbraak, het ophalen van bestellingen in restaurants en contactloze levering verplicht zijn om ieders goede gezondheid te behouden. Lees dit artikel zorgvuldig over de regels die je moet volgen voordat je gaat rijden.

– Word lid van de riderscommunity op de Facebook-groep, de Facebook-pagina en op Instagram om op de hoogte te blijven en met de andere riders te communiceren.