De beste manieren om je verdiensten met Deliveroo te maximaliseren

Rijden met Deliveroo staat gelijk met vrijheid en flexibiliteit: je kiest zelf waar en wanneer je rijdt. Ongeacht van hoe je kiest om te rijden, zijn er tal van manieren die je helpen om je verdiensten te maximaliseren met free login.
Hier zijn een paar tips om het meeste te halen uit je uren op de baan:

Rij tijdens drukke momenten: 

Optimaliseer je verdiensten door te rijden tijdens lunch-en diner tijd. Van 11u – 14u en van 18u – 21u. In het weekend zien we nog meer bestellingen. Vrijdagavond is de drukste avond van de week:

Gebruik je Rider app om te zien of het druk is onder free login (voor Brussel en Antwerpen)

Soms gebeurt het dat er in een bepaalde zone meer bestellingen beschikbaar zijn dan in een andere zone. Je kan zien hoe druk het is in een bepaalde zone in de ‘Planner’ van de app (Niet druk → Zeer druk). Indien het niet druk is in je zone, kan je proberen naar een zone te gaan waar het drukker is.

Feestdagen

Feestdagen, Valentijnsdag en Nieuwjaarsdag zijn geweldige momenten om de baan op te gaan, mensen vieren dan met vrienden en familie door heerlijk eten van hun favoriete restaurants te bestellen. Op grote feestdagen zijn er vaak meer bestellingen dan normaal, een uitgelezen kans om je verdiensten te verhogen – en we zullen je meestal verwittigen zodat je vooruit kan plannen.

Regendagen

Op regenachtige komen klanten niet graag buiten en bestellen ze graag Deliveroo. Op deze dagen kan je veel bestellingen doen en dus goed verdienen.

Kijk uit naar fee boosts (voor zelfstandige riders)

Als zelfstandige rider met Deliveroo geniet je van fee boosts waardoor je meer kan verdienen. Je zal via de worden verwittigd wanneer deze beschikbaar zijn voor jou. Ga naar de planner in de app om te kijken of er een fee boost is.