Deliveroo lanceert de Rider Academy in België!

Dit zijn tijden die een ongekende impact hebben op de hele gemeenschap, inclusief jullie, de riders en jullie families. Wij zijn er voor jullie.

Daarom lanceren we de Rider Academy in België.

Met meer dan 700 online cursussen om uit te kiezen, kan jij (of je gezinslid) je vaardigheden aanscherpen, aan je carrière bouwen of deze net een nieuwe wending geven. En dat helemaal gratis! Nu de meeste mensen in deze periode thuis zitten, hopen we dat dit een waardevolle kans is voor jou en je gezin.

 

Meld je aan en ga aan de slag

 

Scherp je vaardigheden aan in slechts enkele uren met cursussen over allerlei onderwerpen, van Microsoft Office en spreken in het openbaar tot data-analyse en de basis van programmeren.

Je kunt zoveel cursussen volgen als je maar wilt en je kunt in je eigen tempo studeren wanneer je tijd hebt, afhankelijk van je andere verantwoordelijkheden en verplichtingen (zoals bezorgen met Deliveroo). De cursussen zijn beschikbaar in het Engels en Frans.

Wat heb ik nodig om een account aan te maken?
Op de website moet je wat basisgegevens invoeren, zoals je naam, e-mailadres en je Rider ID.

Voor sommige cursussen ontvang je een certificaat zodra je ze hebt afgerond. Zorg dus dat je gezinsleden die de Rider Academy willen gebruiken hun eigen account aanmaken. Zij doorlopen hetzelfde proces en kunnen dan jouw Rider ID invoeren.