Deliveroo in Namen

Deze woensdag 18 maart lanceren we samen de bezorging van maaltijden via Deliveroo in Namen!

In deze moeilijke tijden, gekenmerkt door COVID-19, zijn we ons ervan bewust dat we de restauranthouders kunnen ondersteunen om hun activiteit voort te zetten. Ondanks de sluiting van de restaurants voor het grote publiek, maken we het mogelijk voor klanten om de beste gerechten in hun stad te bestellen.

De veiligheid van onze riders, restaurantpartners en klanten is onze prioriteit. Het is ook de verantwoordelijkheid van iedereen.

Lees de veiligheidsgids over COVID-19 zorgvuldig voor je begint met rijden. Wij informeren je ook dat, tijdens de COVID-19 uitbraak, het verplicht is om contactloos bestellingen op te halen én te bezorgen om de gezondheid van iedereen zoveel mogelijk te beschermen. Lees dit artikel zorgvuldig over contactloos ophalen en bezorgen voor je gaat rijden.

Hoe je je inkomsten kan maximaliseren :

We verwachten de meeste bestellingen tussen 18u en 21u, vooral van vrijdag tot en met zondag. Je zou mogelijk meer kunnen verdienen als je op die uren rijdt.

Praktische informatie :

Namur is een free-login zone, dit betekent dat je online kan gaan op de Rider app om te rijden wanneer je maar wil.

Als je een vraag hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Rider Support.


 

Als je ziek bent of positief getest bent op COVID-19, volg dan het advies van je arts op en log niet in op de Rider app om te rijden. Neem onmiddellijk contact op met de Rider Support.