Joël

Onze rider met de meeste bestellingen in 2019

Met 7137 bestellingen in 2019 is het geen wonder dat Joël onze rider van het jaar is. Dat is gemiddeld 20 bestellingen per dag! Joel houdt van Deliveroo, vooral het contact met klanten en de vrijheid dat dit werk hem biedt. 

 

Deze superkoerier is 45 jaar oud en is ongelooflijk gemotiveerd. De afgelopen 3 jaar bij Deliveroo maakte niets hem meer tevreden dan de bestelling bezorgen bij de klant. 

Zijn optimisme is misschien wel zijn grootste troef. Of toch zijn gezond verstand? Zijn advies aan andere riders is om “positief en vriendelijk te blijven als je naar de klant gaat. Daardoor zal de klant opnieuw bestellen met Deliveroo, wat wat op zijn beurt nieuwe bestellingen oplevert.”

 

Joël had het ergens al zien aankomen dat hij rider van het jaar zou worden, hij houdt er namelijk van om records te verbreken.

Als doel stelt Joël zich het volgende voorop als hij werkt met Deliveroo: de klant hetzelfde gevoel geven als in het restaurant. Hij hecht veel belang aan hoe het eten afgeleverd wordt. En steeds met de glimlach!

 

Voordat Joel begon te rijden met Deliveroo, was hij 17 jaar lang verkoper bij een groot telecombedrijf. Daar werd hij verschillende keren verkoper van de maand, dat hem een trip naar de Canarische eilanden opleverde. 

Naast rijden met Deliveroo heeft Joel ook een telecombedrijfje opgericht in Madagaskar, dat naar verluidt het meest betrouwbare is van het land.  

 

Als goed voornemen voor 2020 wil Joel het nog meer bestellingen leveren dan in 2019. Is dat wel mogelijk? Hij gaat alvast de uitdaging aan!