Bestellingen met Deliveroo worden (nog) groener

Drie restaurants in Hasselt werken al met herbruikbare verpakkingen

Sinds enkele weken worden vanuit drie restaurants in Hasselt bestellingen geleverd in herbruikbare en milieuvriendelijke verpakkingen. Dit pilootproject loopt voorlopig in Hasselt om te kijken hoe Deliveroo kan bijdragen aan een duurzamere samenleving.

 

Deze veranderingen zullen geen invloed hebben op hoe je met Deliveroo bestellingen doet. Klanten zouden je wel eventueel vragen kunnen stellen hierover. Hieronder daarom wat meer uitleg:

We testen dit project voorlopig met Babo’s, Le Pain Quotidien en het Borrelhuis. Als klanten maaltijden van deze restaurants bestellen, krijgen ze de mogelijkheid om deze te laten leveren in een verpakking die kan worden hergebruikt voor €1,5 extra. Om de klanten een steuntje in de rug te geven, krijgen ze in ruil een Deliveroo-waardebon ter waarde van €2,5 als ze deze terugbrengen naar het restaurant. Dit betekent dat klanten hier €1 op kunnen verdienen.

 

Binnen enkele weken zullen we contact opnemen met jou om te peilen naar jouw ervaring als koerier met deze herbruikbare verpakkingen.