Light The Way: wees zichtbaar als je rijdt

Van 18/11 - 1/12 focussen we op verkeersveiligheid en willen we focussen op zichtbaar te zijn in het verkeer. Lees hieronder snel wat er allemaal te beleven valt.

De herfst is in het land en de winter staat voor de deur. De dagen worden korter, de wegen kunnen glad worden en het aantal bestellingen neemt toe.

Omdat wij veiligheid hoog in het vaandel dragen lanceren we van 18 november tot en met 1 december de Light The Way-campagne. Tijdens deze campagne focussen we op op het belang van zichtbaar te zijn in het verkeer door verschillende acties te organiseren. Lees hieronder snel wat er te beleven valt.

Doe mee aan een workshop over verkeersveiligheid

Samen met VIAS (Instituut voor verkeersveiligheid) organiseren we in verschillende steden workshops rond verkeersveiligheid. Tijdens deze interactieve workshops leer je samen met een opgeleide instructeur hoe je je veiliger in het verkeer beweegt als je bestellingen doet met Deliveroo. Schrijf je hieronder in voor een workshop.

Luik

Woensdag 20/11 van 14h tot 15h30

Schrijf je in

Brussel

Dinsdag 26/11 van 18h to 19h30

VOLZET

500 Light the way goodiebags

Tijdens de Light Away weken willen we je helpen beter zichtbaar te zijn op in het verkeer. Daarom verdelen we 500 goodiebags vol spullen die je helpen zichtbaar te zijn in het verkeer (lampjes, reflectoren etc.). Op de volgende data zullen we in jouw stad aanwezig zijn, telkens tussen 18u en 21u:

EHBO-workshop

Red een leven samen met het Rode Kruis. Via Deliveroo kan je een basiscursus eerste hulp volgen. In een sessie van drie uur leer je hoe je de essentiële handelingen indien je geconfronteerd zou worden met een ongeval waarin levens op het spel staan!

We organiseren deze EHBO-opleidingen in Gent, Antwerpen en Leuven. Als je geïnteresseerd bent in deze training, kan je je hieronder inschrijven.

Gent

Maandag 18/11 van 13h tot 16h

VOLZET

Antwerp

Maandag 18/11 van 13h tot 16h

VOLZET

Leuven

Donderdag 21/11 van 9h tot 12h

Schrijf je in

Kortingen op reflecterende accessoires

15% korting op reflecterende kledij en accessoires van Wowow. Gebruik de code DELIVEROO om korting te krijgen.

Bestel nu

november 15, 2019

15% korting op fietskleding bij Wowow

'Veilig in het verkeer' is een platform waar je alles vindt om je op een veilige manier te verplaatsen in het alsmaar drukker wordende verkeer. Read More