Waarschuw het team indien je in een andere stad wilt rijden

Om je de mogelijkheid te geven om onder het P2P statuut te blijven rijden, hebben we het P2P vergoedingsmodel aangepast. Vanaf nu wordt je betaald met een vast bedrag per bestelling, afhankelijk van de stad waarin je rijdt. Je kunt hier een overzicht vinden van de vaste bedragen per stad.

Wij hechten veel belang aan de flexibiliteit die je hebt bij het rijden met Deliveroo. Daarom kan je altijd besluiten om in een andere stad te rijden als je dat wilt. Er zijn echter enkele dingen waarop je moet letten indien je van stad wilt veranderen.

Ten eerste is het heel belangrijk dat je “stad” en “zone” niet door elkaar haalt. In een stad geldt voor elke zone hetzelfde vaste bedrag per bestelling. Je kunt dus zonder zorgen in elke zone bestellingen doen en wisselen tussen de verschillende zones. Wil je echter in een andere stad bestellingen doen, waar het vaste bedrag per bestelling verschillend is, dan moet je ons op de hoogte brengen van de verandering.

We hebben een paar dagen nodig om de nodige aanpassingen te doen in ons systeem. Laat ons daarom minstens 5 werkdagen op voorhand weten indien je in een andere stad wilt rijden. Je kunt ons hier of per e-mail naar [email protected] op de hoogte brengen van je wijziging. Wij zullen je op de hoogte brengen zodra wij kennis hebben genomen van je verzoek en wanneer we je verandering van stad hebben bijgewerkt.

Ride Safe!