Nog 1 dag voor de officiële start van London Calling. Het is dus stilaan tijd om jullie iets meer te vertellen over de 3 riders die van België door Frankrijk naar het Deliveroo hoofdkantoor in Londen zullen fietsen.

 

De derde rider brengt een mix van culturen in het London Calling team!

 

Alexandra is opgegroeid in een klein stadje aan de oostkust van de Verenigde Staten, maar haar hele familie is van Poolse afkomst dus van jongs af aan bezoekt ze Europa wanneer het haar uitkomt. Na haar studie filosofie besloot ze om te gaan reizen en vrijwilligerswerk te doen in Europa. Vorig jaar nam ze een “pauze” van haar reis om te gaan werken in een keramiekstudio in België. Tijdens die periode is ze ook begonnen te rijden met Deliveroo in Brussel en Hasselt.

Sindsdien trekt ze een rond in België en Nederland om haar vrienden te bezoeken. Maar dat stilt haar reishonger niet. Als het haar uitkomt, trekt ze maar al te graag opnieuw de wijde wereld in. Dus opgepast, probeer Alexandra maar te volgen als het startsein voor London is Calling wordt gegeven!

 

Alexandra’s fijnste herinnering bij Deliveroo was op een avond waarop ze non-stop bestellingen kreeg en niks bij had om te eten. Op het eerste zicht niet echt iets memorabel.. Totdat een chef-kok haar een gratis portie friet met twee sauzen aanbood. Dit frietje smaakte nog nooit zo goed. En voor de rest van de avond kon ze er weer tegenaan! Haar meest genereuze tip was een briefje van 5 euro, gewoon zomaar, niet dat ze iets bijzonders had gedaan tijdens die levering. 

 

Haar advies voor andere riders? Je fiets is je beste vriend, leer haar goed kennen! Als de ketting piept, smeer er dan olie op (niet te veel). Als de tandwielen overslaan, zoek dan uit hoe je ze kunt vervangen. Het is een investering, maar wat een zalig gevoel om op een geoliede machine te rijden tijdens je leveringen, dat maakt je het leven zoveel makkelijker! (Trouwens, vergeet niet dat we regelmatig Mecaroo’s organiseren voor de riders)
En last but not least: blijf kalm in het verkeer, in de regen, tegen de klanten …

 

En als je terugkomt van een dag hard werken, doe dan wat Alexandra doet en eet een lekkere warme soep, rijk aan groenten, vitaminen en vol heerlijke kruiden! Alexandra’s favoriete gerecht.