Nog 2 dagen voor de officiële start van London Calling. Het is dus stilaan tijd om jullie iets meer te vertellen over de 3 riders die van België door Frankrijk naar het Deliveroo hoofdkantoor in Londen zullen fietsen.

 

De tweede rider is een sportfreak!

Ontmoet Sam, 21 jaar oud en gepassioneerd door extreme sporten. Voordat hij naar de universiteit ging, was hij 10 jaar lang een fervent klimmer. Vandaag de dag rijdt Sam met Deliveroo en zit hij op de universiteit. Via de universiteit kan hij zowat elke sport waarvan hij droomt uitproberen.

 

In tegenstelling tot wat je zou denken van een fanatiek sporter, zijn Sam’s beste momenten als Deliveroo rider de langzame en ontspannen dagen zonder al te veel leveringen, wanneer hij tussen zijn leveringen kan relaxen in een hangmat aan Park Spoor Noord of op een van de vele banken in ‘t Stad.

 

Een van zijn beste herinneringen aan Deliveroo is het leveren van een aantal pizza’s, samen met een andere rider, in een kantoor. Eenmaal aangekomen op het 5e verdiep – met de trap! – zetten ze de pizza’s op tafel, in het midden van wat op het eerste zicht leek op een bedrijfsvergadering. Leuke verrassing: ze hadden eigenlijk een extra pizza besteld voor de 2 riders. Dus bleef Sam daar iets langer dan verwacht plakken om iets te eten, te drinken en fijne mensen te ontmoeten. En bij die ene vrijgevige klant bleef het niet, ooit heeft Sam een keer 20 euro tip gekregen omdat de klant het verkeerde adres had opgegeven bij zijn bestelling!

 

Zijn advies voor andere Deliveroo riders? Rijd met een glimlach, zelfs als het regent, en wees voorzichtig met het verkeer! Oja en maak van de gelegenheid gebruik om nieuwe eetgelegenheden in je stad te ontdekken :-). Als grote liefhebber van hamburgerrestaurants heeft Sam al zo goed als alle plaatsen om een hamburger te eten in Antwerpen uitgeprobeerd, maar hij vindt het heerlijk om, dankzij Deliveroo, nieuwe restaurants te ontdekken.