Nog 3 dagen voor de officiële start van London Calling. Het is dus stilaan tijd om jullie iets meer te vertellen over de 3 riders die van België door Frankrijk naar het Deliveroo hoofdkantoor in Londen zullen fietsen.

 

De eerste rider: niets kan hem tegenhouden!

Op 23-jarige leeftijd heeft Mathias al de nodige ervaring. Zo reed hij al 800 km op zijn fiets van België naar Lausanne in Zwitserland. Wees niet verbaasd: Mathias is meer dan uitgerust om naar Londen te rijden!
Deze fanatieke student fysiotherapie houdt van de onafhankelijkheid die deze lange dagen op de fiets met zich meebrengen. Het moment van de dag waarop Mathias het liefste rijdt? “Bij zonsondergang, tijdens de gouden uren genieten van de laatste zonnestralen. Het leven kan eenvoudig zijn, weet je.”

 

Wat hij vooral leuk vindt aan Deliveroo is het community gevoel dat wordt gecreëerd met de riders.”Ik kreeg een gratis jasje, gewoon door te antwoorden op een e-mail!”. 

Als er iets is wat Mathias wilt meegeven aan de andere riders is het dat je gewoonweg moet genieten van het riden. Zonder jezelf heel de tijd af te vragen hoe lang je onderweg bent voor een bestelling. “Dat frustreert alleen maar jezelf en de restaurant eigenaars.”

De liefde voor het fietsen is ook de reden waarom hij zich registreerde op het platform van Deliveroo. Fietsen en eten uitdelen, of met andere woorden, geld verdienen door iets te doen waar je van houdt en waarmee je andere mensen blij kunt maken. Het kan slechter, toch? Daarnaast laat het hem ook toe om Leuven en zijn talrijke verborgen plaatsen te ontdekken.

Zijn grootste tip bij Deliveroo? “3 euro, maar de leukste tip was een verfrissende 7up.”

 

En omdat we natuurlijk van eten houden, hebben we Mathias ook even gevraagd wat zijn favoriete gerecht is. “Dat is niet moeilijk, spaghetti!”