Word zelfstandige rider en ontvang €150

Rijd je momenteel met Deliveroo onder het P2P-statuut, maar wil je graag onder het zelfstandige statuut rijden? Nu is het juiste moment. Dankzij de bonus krijg je €150 na je eerste 20 bestellingen als je je inschrijft als zelfstandige rider.

Bovendien vervalt het inkomstenlimiet van €6340 in 2020, dat van toepassing is voor riders onder het P2P-statuut. Dit betekent dat je per jaar veel meer kan verdienen.

Meld je aan bij Deliveroo als zelfstandige, zelfstandige in bijberoep of student-zelfstandige en geniet van de €150 bonus.

Zelfstandige zonder zorgen dankzij Accountable

Vooraleer je je kan inschrijven als zelfstandige rider met Deliveroo, dien je het zelfstandig statuut aanvragen bij een ondernemingsloket. Hierbij kan onze partner Accountable je helpen. Zij staan je bij gedurende het hele aanmeldingsproces als zelfstandige, alsook je administratie en financiën eenmaal je zelfstandige bent. 

Als Deliveroo rider kan je bovendien twee maanden gratis gebruik maken van de premium-versie die Accountable via zijn abonnementen aanbiedt. 

Meld je nu aan bij Accountable in slechts enkele stappen.

Eens je zelfstandige bent

Vergeet niet om je BTW-nummer naar ons te communiceren eens je inschrijving als zelfstandige is afgerond. De correcte NACEBEL code die je dient aan te vragen bij Accountable is 53.200.

Als je inschrijving als zelfstandige is afgelopen dien je dit ons te laten weten door het formulier onderaan deze pagina in te vullen!

Eens we van jou de correcte informatie hebben ontvangen, sturen we je een nieuwe dienstverleningsovereenkomst op die je toelaat om met Deliveroo te rijden als zelfstandige.

De verandering van P2P rider naar zelfstandige rider kan een impact hebben op je gereserveerde sessies. Het kan zijn dat je gereserveerde sessies als P2P riders worden gewist. Je verdiensten als P2P die je nog niet zijn uitbetaald, zullen op je volgende factuur verschijnen. Het zal een week duren voordat je nieuw profiel is aangemaakt in ons systeem. Hierna zal je toegang krijgen op maandag om sessies te boeken als zelfstandige rider voor de week erna. Indien je hier nog vragen over hebt, aarzel niet om opnieuw contact op te nemen.

Behoud en boost je statistieken!

Als je zelfstandige wordt, behoud je je statistieken. Daarenboven zullen je statistieken ook geboost worden!

 

Als je al een BTW-nummer hebt en je wilt van P2P naar zelfstandigen overschakelen, vul dan onderstaand formulier in:

powered by Typeform