Accountable vereenvoudigt jouw leven als zelfstandige

Gebruik de app om zelfstandige te worden en om je administratie en financiën als zelfstandige te beheren

We weten dat riders flexibiliteit voorop stellen. Als rider kan kiezen om te werken met Deliveroo onder het P2P-statuut of met het zelfstandige statuut. Via het P2P-statuut kan je tot €6250 per jaar verdienen. Als zelfstandige is deze limiet er niet. Als je de P2P-limiet hebt bereikt, kan je verder werken als zelfstandige met Deliveroo en meer verdienen.

We weten ook dat werken als zelfstandige extra verantwoordelijkheden en administratie met zich meebrengt. Om je hiermee te helpen hebben we de handen in mekaar geslagen met Accountable, die je leven als zelfstandige vergemakkelijkt.

Word hier zelfstandige met Accountable

Om 2 maanden gratis toegang te krijgen tot de pro-versie gebruik je onderstaande code bij het bestellen: *deliveroo*
Voeg deze toe nadat je de Accountable-app hebt aangemaakt bij het aanmaken van je account.

Als rider kan je nu de pro-versie 2 maanden gratis uitproberen. De basisversie is altijd gratis.

Wat is Accountable?

Accountable is de vriend van zelfstandigen: met de app hebben zelfstandigen een real-time overzicht op hun belastingen en fiscale vrijstellingen. Ze stellen hun facturen in een handomdraai op en weten wanneer ze betaald zijn. Ze scannen al hun betalingsbewijzen en verliezen die nooit meer.

Features in de app:

    • Verbind je professionele bankrekening: je zal automatisch een overzicht krijgen van je inkomsten, uitgaven en hoeveel liquiditeit je beschikbaar hebt
    • Hou je belastingen in de gaten: beheer je fiscale vrijstellingen als rider
    • Verlies geen betalingsbewijzen: scan je betalingsbewijs direct met de app en de berekening van de aftrekbaarheid zullen automatisch gebeuren
    • Beheer je facturen: maak en verstuur je facturen in een handomdraai, en krijg een verwittiging wanneer deze betaald zijn.
    • Hulp binnen handbereik: het team van Accountable staat klaar om je via de chat van de app te helpen en je vragen te beantwoorden

 

Nog niet helemaal overtuigd?

Neem een kijkje op de website die speciaal is ontwikkeld voor riders. Op deze site vind je meer informatie over de features in de app.