Wat is een cluster?

Een cluster is een verzameling van verschillende zones.

We hebben twee clusters: Brussel en Antwerpen.

In Brussel gaat het om de volgende zones: BCW, BUC, BES, BC, BIX et BWO.

In Antwerpen gaat het om de volgende zones: ANC, AWI, ABC.

Wanneer je een bestelling levert in andere zone dan die waarin je bent geregistreerd, kan je in de toekomst bestellingen ontvangen uit de zone waar je de bestelling hebt geleverd.
Je wordt niet gedwongen om terug te keren naar de zone waar je jezelf hebt ingelogd. Als je zone rustig is en er zijn orders beschikbaar in zone dicht bij jou in de buurt, kan je ook in deze aangrenzende zone bestellingen ontvangen.

Deze maatregel is zeer voordelig voor riders. Niet alleen kan je jouw reistijd tussen twee bestellingen optimaliseren, ook heb je toegang tot meer orders waardoor je meer geld kan verdienen. Tenslotte is deze verandering ook positief voor de klanten die een ruimere keuze aan online restaurants hebben.Sessies reserveren gebeurt altijd per zone. Daarom moet je altijd aan het begin van jouw sessie in het midden van je zone inloggen. Zie de veelgestelde vragen (FAQ) over zone-bonussen in clusters hierLe bonus s’appliquera pour la zone de laquelle tu as retiré le plus de commandes. Si tu as retiré une majorité de commandes dans une zone sans bonus, tu ne recevras pas de bonus.A chaque nouvelle période de paiement, tu es à nouveau éligible pour ce bonus.Tu ne peux en obtenir qu’un bonus maximum par période de facturation. Ce qui veut dire que tu ne peux pas cumuler le bonus de plusieurs zone pour ta période de facturation.

Par exemple: Si tu as pris 20 commandes à BWO et 10 commandes dans d’autres zones du cluster, tu auras droit au bonus de zone de BWO pour 30 livraisons.Les bonus par zone à Anvers sont cumulatifs. Par exemple, si tu fais 20 commandes à ANC, et 10 à ABC, tu restes éligible pour le bonus d’ABC. Tu peux aussi obtenir, pour la même période de facturation, les bonus d’AWI et d’ABC. La zone du restaurant n’est pas indiquée dans l’application. Pour l’instant, la façon la plus sûre de te renseigner est de retourner dans les cartes

La zone du restaurant n’est pas importante en soi, sauf si tu convoites un bonus par zone en particulier.