Wat is een cluster?

Een cluster is een verzameling van verschillende zones.

We hebben twee clusters: Brussel en Antwerpen.

In Brussel gaat het om de volgende zones: BCW, BUC, BES, BC, BIX, BWO, BJE, BSK.

In Antwerpen gaat het om de volgende zones: ANC, AWI, ABC.

Wanneer je een bestelling levert in andere zone dan die waarin je bent geregistreerd, kan je in de toekomst bestellingen ontvangen uit de zone waar je de bestelling hebt geleverd.
Je wordt niet gedwongen om terug te keren naar de zone waar je jezelf hebt ingelogd. Als je zone rustig is en er zijn orders beschikbaar in zone dicht bij jou in de buurt, kan je ook in deze aangrenzende zone bestellingen ontvangen.

Deze maatregel is zeer voordelig voor riders. Niet alleen kan je jouw reistijd tussen twee bestellingen optimaliseren, ook heb je toegang tot meer orders waardoor je meer geld kan verdienen. Tenslotte is deze verandering ook positief voor de klanten die een ruimere keuze aan online restaurants hebben.Sessies reserveren gebeurt altijd per zone. Daarom moet je altijd aan het begin van jouw sessie in het midden van je zone inloggen. Zie de veelgestelde vragen over zone-bonussen in clusters hierHelemaal niet. Je kan er altijd voor kiezen om een bestelling niet te accepteren als je je oorspronkelijke zone niet wilt verlaten of als je er direct naar terug wilt keren.