Waar vind je deze zomer iets te drinken?

Houd deze zomer jouw drinkbus altijd vol!

Het is zover: de zomer is in ‘t land en dat laat zich voelen.

De afgelopen week was het erg warm. Nogmaals bedankt om te rijden met deze hitte.

Met zulke temperaturen is het erg belangrijk dat je genoeg drinkt als je rijdt met ons.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan?

Aarzel niet als je een bestelling ophaalt in het restaurant een glas water te vragen of vraag of je je drinkbus kan bijvullen. We hebben onze partnerrestaurants gevraagd om hier extra flexibel in te zijn tijdens de zomermaanden.

Als dit niet mogelijk is, kan je de dichtstbijzijnde drinkwaterfontein opzoeken om je dorst te lessen.

We hebben alle waterfonteinen in jouw stad op één kaart verzameld: geen excuses meer om gehydrateerd te blijven als je met ons rijdt! Indien je stad niet op de kaart staat betekent dit dat er helaas geen openbare drinkfonteinen aanwezig zijn.