15% korting op je fles van Drink Big

Blijf de hele zomer lang gehydrateerd met de drinkbus van Drink Big

Drink Big staat voor een duurzame samenleving, voor het bannen van wegwerpplastic, voor zorg dragen voor onze planeet. Daarom ontwikkelde Drink Big herbruikbare drinkbussen met een kunstig design. Drink Big is ervan overtuigd dat het beschouwen van een drinkbus als modeobject mensen stimuleert om verantwoordelijk en spontaan te handelen.

Waarom Drink Big?

Deze herbruikbare fles is met liefde ontworpen. Het heeft een dubbele isolerende wand die uw drankjes 24 uur lang koud en 12 uur lang (echt!) warm houdt. Alle flessen zijn BPA-vrij (body en dop) en gemaakt van food grade roestvrij staal. Bovendien krijg je de drinkbus thuis geleverd in een mooie verpakking van gerecycleerd papier.

15% korting?

Geniet nu als Deliveroo koerier van een exclusieve korting van 15% op het volledige assortiment aan drinkbussen van Drink Big. Deze korting geldt tot en met 5 oktober 2019.

Hoe te verkrijgen?

Vul onderstaand formulier in om je persoonlijke kortingscode te verkrijgen en gebruik deze voor je aankopen op de webshop van Drink Big.

powered by Typeform