Uitbetaling wanneer jij dat wilt

Meestal ontvang je je betaling per factuur op dinsdag en om de twee weken. De afgelopen weken heb je ook de keuze gehad om te kiezen wanneer je wilt worden uitbetaald. Je vindt de functie terug in de rider app.

Hieronder enkele veelgestelde vragen

Ga in je Deliveroo Rider applicatie naar “Verdiensten”.
Klik in het overzicht op ‘Uitbetalen’ en hierna op ‘Doorgaan naar betaling’. Bevestig je uitbetaling.
Hierna zal het openstaande saldo terug op nul worden gezet.
Houd er rekening mee dat je deze functie enkel kan gebruiken als je een openstaand saldo hebt.

Opgelet: zoals je kan zien in de details van je factuur, kost elke transactie 0,50€.
Je kan gebruik maken van deze functie door de app te updaten. Je kan ook de app verwijderen en opnieuw installeren via de Play of Apple Store

Play Store / App StoreDe overdracht is niet onmiddellijk. Als je de overschrijving ’s morgens of in de vroege namiddag aanvraagt, zou je dezelfde dag het geld op je rekening ontvangen. Als je de uitbetalingsfunctie gebruikt na 21u of in het weekend, ontvang je het geld de volgende werkdag op je rekening. Wij hebben helaas geen invloed op de vertragingen bij de bank.Je bonussen zijn niet in dit bedrag inbegrepen. Zij worden betaald op de facturatiedag, elke dinsdag om de twee weken.

Als je de uitbetalingsfunctie gebruikt, wordt het bedrag in je verdiensten gereset en dus het bedrag op nul gezet. Dit heeft geen invloed op je (zone)bonus. Hier blijven de volgende regels van toepassing: het aantal geplaatste bestellingen binnen de facturatieperiode.  • Je ontvangt een factuur telkens als je de uitbetalingsfunctie gebruikt. Als je deze functie vier keer gebruikt zal je dus vier facturen ontvangen.
  • Je ontvangt een factuur op dinsdag elke twee weken met nog openstaande betalingen en eventuele bonussen.


Neen. De automatische uitbetaling elke dinsdag om de twee weken loopt gewoon door. Ongeacht of je gebruik maakt van de uitbetalingsfunctie of niet.