Peter Arnout is 52 jaar oud en heeft twee kinderen. Acht jaar geleden verloor hij zijn linkerbeen na een amputatie, maar dit weerhield hem er niet van om verder te fietsen. Het gevoel van vrijheid dat fietsen hem geeft, heeft hem ertoe aangezet te willen rijden en om zich nuttig te maken.

Daarom startte hij zijn eigen fietskoeriersbedrijf Crazy Horse in Gent. Sinds de start van Deliveroo in Gent is Peter ook een vaste waarde geworden als rider. Afgelopen zomer nam Peter deel aan London Calling: een fietstocht van Brussel naar het hoofdkwartier van Deliveroo in London, voor een ontmoeting met de CEO Will Shu.

Een paar maanden geleden kreeg Peter opnieuw slecht nieuws en verloor hij ook een deel van zijn rechterbeen. Maar opnieuw hield hem dit niet tegen om zijn passie voor fietsen op te nemen.

Om dit te kunnen verwezenlijken wilt hij een Berkelbike handfiets aankopen. Met deze fiets zou Peter terug kunnen doen wat hij graag doet: fietsen en leveringen doen met zijn eigen bedrijf Crazy Horse en met Deliveroo. Hiervoor lanceerde hij een geldinzamelactie en ook jij kan hem steunen.

London is Calling met Peter :

Hallo iedereen bij Deliveroo. Ik ben Peter Arnout, 52 jaar jong en pa van 2 kids. 8 jaar geleden verloor ik mijn linkerbeen na amputatie. Toch ben ik zelf weer leren fietsen omdat dat mij een groot gevoel van vrijheid gaf. Ik wou mij ook nuttig maken met de fiets, eerst als vrijwilliger en daarna sinds 3 jaar als fietskoerier, voor Deliveroo en op mezelf, als Crazy Horse met mijn bakfiets. 8 maand geleden kreeg ik ook ontsteking aan rechtervoet die leidde tot amputatie van mijn rechtervoet.

Nu wacht ik op de prothese in K7 van het Uzgent. Het is mijn bedoeling om, als ik ervoor klaar ben, mijn job bij Deliveroo opnieuw op te nemen. Mijn oog viel op de Berkelbike Pro als professioneel vehikel. Do, see you all later in the streets of Ghent!

Hartelijk bedankt!

Peter”