Revolut, de app voor al je financiële verrichtingen

Revolut is een mobiele applicatie die je klassieke bankrekening vervangt. Bij Revolut kan je een rekening openen en een bankkaart aanvragen die je toelaten in het buitenland contactloos te betalen en geld over te zetten in vreemde valuta zonder transactiekosten.

Als een van de snelst groeiende FinTech* bedrijven in de wereld bieden ze jou de beste wisselkoers tarieven aan en een unieke gebruikservaring via je smartphone.

Dankzij onze partnership met Revolut kan je als Deliveroo rider een gratis bankkaart aanvragen. Ook kan je via Revolut gemakkelijk een reis- en smartphoneverzekering aanvragen.

Voordelen van Revolut?

o Open een nieuwe rekening in enkele minuten
o Volg je uitgaven nauwgezet op via de mobiele app
o Betaal voordelig in het buitenland in meer dan 150 vreemde valuta’s door middel van de interbank wisselkoers
o Doe gemakkelijk overschrijvingen over heel de wereld
o En nog veel meer…

Hoe te verkrijgen?

Vraag je gratis bankkaart aan via de link hieronder** in 3 stappen:

1) Stuur je telefoonnummer door
2) Download de applicatie van Revolut
3) Bestel je kaart via de app (deze stap is gratis t.w.v. €9)

 

*Fintech is een samentrekking van de Engelse woorden financial en technology. Met andere woorden: het begrip omvat alle innovatieve financiële producten en diensten die de manier waarop we met geld omgaan vereenvoudigt en versnelt.

 

**Indien je de applicatie van Revolut downloadt via de publieke website van Revolut (https://www.revolut.com/), betaal je 9 euro (6,5 euro voor de kaart en 2,5 euro verzendingskosten) voor de bankkaart van Revolut. Via de link hierboven, ontvang je de kaart gratis.