30% korting op smartphone-houders van Quad Lock

Quad Lock biedt de beste oplossing voor jou om je smartphone op een betrouwbare manier vast te maken aan je fiets of voertuig. Gebruik Quad Lock om bestellingen te aanvaarden en te navigeren tijdens je ritten. Met speciale houders voor fietsen, motorfietsen, scooters en auto’s, heeft Quad Lock een oplossing voor iedereen. Daarnaast omvat het Quad Lock systeem ook een schokbestendige smartphone case voor je alledaagse activiteiten.

30% korting?

Deliveroo riders krijgen 30% korting op alle smartphone-houders van Quad Lock. (Eenmalige code geldig tot 30 september 2019.)

Hoe te verkrijgen?

Vul onderstaand formulier en krijg je persoonlijke kortingscode toegestuurd in je mailbox. Deze kortingscode kan je gebruiken op de website van Quad Lock. Gratis levering naar België vanaf 35 euro. Lees de algemene voorwaarden hier.

powered by Typeform