iFixers - Leuven

Krijg 20% korting op smartphone-reparaties en -accessoires

Bij iFixers zijn ze gespecialeerd in het repareren van je smartphone. 85% van hun herstellingen voeren ze uit binnen de 60 minuten. Daarnaast hebben ze ook een breed aanbod aan accessoires voor je smartphone. De winkel is gebaseerd op de bondgenotenlaan in Leuven.

20% korting?

Als Deliveroo rider geniet je van een exclusieve korting van 20% op herstellingen van je smartphone en accessoires*.

Hoe te verkrijgen?

Ga langs in de winkel van iFixers op de bondgenotenlaan en laat je rider app zien om 20% korting te verkrijgen. Scherm kapot? Laat de rider app gewoon zien wanneer je je gerepareerde smartphone komt ophalen.

Contact

Adres
Bondgenotenlaan 175, 3000 Leuven
E-mail
[email protected]
Telefoonnummer
+32 (0) 16 237774
Website
https://www.ifixers.be/

*niet cumuleerbaar met andere promoties