Ontdek het Ride & Learn programma

Voor dit programma hebben we de handen in mekaar geslagen met OpenClassroom om je gratis toegang te geven tot online opleidingen en projecten.

We weten dat flexibiliteit voor jou erg belangrijk is om je werk aan te passen rondom de dingen die belangrijk zijn voor jou. Voor velen onder jullie is dit studeren. Maar anderen werken met een ander doel voor ogen en hebben niet de kans om te studeren.

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan bijleren of studeren, lanceren we Ride & Learn. Hierdoor kan je naast je werk, ook je studies aanpassen rond je leven.

Voor dit programma hebben we de handen in mekaar geslagen met OpenClassroom om je gratis toegang te geven tot online opleidingen en projecten.

Gratis online opleidingen

  • Kies uit meer dan 350 online opleidingen zoals design, onderwijs, project management, IT management, ondernemerschap en marketing.
  • Volg zoveel opleidingen als je zelf wilt
  • Download je certificaat na elke geslaagde opleiding
  • Studeer op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. 365 dagen per jaar, 24 uren per week, 7 dagen op 7 en via elk apparaat (desktop, tablet en smartphone).
  • Volg je opleiding in het engels of in het frans. Meer talen komen binnenkort in het aanbod

Het enige wat je moet doen is:

1) Op de groene ‘Meld je nu aan’-knop hieronder drukken
2) Je opleiding kiezen
3) Je naam, e-mail en rider ID invullen

Hierna zal je een e-mail ontvangen met verdere uitleg en hoe je van start kan gaan met je opleiding. Dit kan soms enkele dagen duren, dus even geduld.

 

Lees de algemene voorwaarden