LONDON IS CALLING!

Deliveroo organiseert ‘London is Calling’: een fietstrip van Brussel naar London.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in.

Op woensdag 3 augustus maken we 4 winnaars bekend.

 

Wat?

Win een all-in fietsreis van Brussel naar Londen en lunch met Deliveroo CEO Will Shu. 4 riders krijgen de kans om van Brussel naar Londen te fietsen en te lunchen met Deliveroo CEO Will Shu op het Deliveroo hoofdkwartier. Je krijgt ook de kans om de mensen achter de app te ontmoeten. De volledige reis wordt betaald door Deliveroo.

 

Wanneer?

Vertrek in Brussel: zaterdag 25 augustus
Aankomst in London: dinsdag 28 augustus

 

Hoe kan ik deelnemen?

Overtuig ons dat jij uit het juist hout bent gesneden om van Brussel naar London te fietsen! Vul onderstaand formulier in en stuur je motivatie door. Dit kan alle vormen aannemen: maak een video of een foto, schrijf een gedicht, schrijf een lied etc. Wees creatief!

Je kan je aanmelden tot en met woensdag 1 augustus. Op vrijdag 3 augustus maken we de winnaars bekend.

Ga jij de uitdaging aan?

Meld je dan nu aan door onderstaand formulier in te vullen

powered by Typeform

Bekijk de trip van vorig jaar