Vanaf nu is het super gemakkelijk om je inkomsten te volgen

Omdat we weten dat je graag bijhoudt hoeveel je verdient, hebben we een nieuwe functie in de rider app toegevoegd.

Vanaf vandaag kan je via een gedetailleerd overzicht, gebaseerd op het aantal bestellingen, bonussen en tips, zien hoeveel je hebt verdiend.

Je vindt deze functie terug in het menu en zal daar het volgende terugvinden:

  • Je dagelijkse inkomsten en het aantal bestellingen van de dag.
  • Je huidig overzicht: een volledig overzicht van elke bestelling die je hebt gedaan en hoeveel je hiermee hebt verdiend.
  • Je voorgaande activiteit: je zal een wekelijks en maandelijks overzicht terugvinden van je activiteit en hoeveel je hiermee hebt verdiend.
  • Een gedetailleerd overzicht van je geleverde bestellingen: om een gedetailleerd overzicht te zien van je individuele bestellingen klik je op de bestelling​.

Andere transacties zoals referrals, kit terugbetalingen en extra bonussen, die je ontvangt via deze eerste versie van de nieuwe functie, zullen enkel in de app verschijnen juist voordat je invoice is verwerkt. Voorlopig zullen deze betalingen aan je overzicht worden toegevoegd terwijl we deze ervaring verbeteren.

Zorg ervoor dat je de laatste update hebt van de rider app om deze nieuwe functie te gebruiken.

Deze nieuwe functie zal de ‘My Deliveries’ pagina en de dagelijkse overzichtsmail als je bestellingen hebt gedaan, vervangen. Je zal wel nog tweemaandelijks je invoice ontvangen via mail na een betalingsperiode.

In het huidige overzicht kan je jouw activiteit en andere verdiensten terugzien sinds je je laatste factuur hebt ontvangen. Je ziet hierbij een overzicht van wat je hebt verdiend via je bestellingen, extra verdiensten, incentives en andere betalingen die we jou verschuldigd zijn.In het huidige overzicht staan alle activiteiten en verdiensten totdat de factuur wordt gemaakt. Als we een factuur maken, duurt het een paar dagen voordat dit klaar is. Dit betekent dat elke activiteit tijdens dat je factuur wordt gemaakt, niet op je huidige factuur komt te staan, maar op de eerstvolgende.Wanneer een factuur verwerkt is, ontvang je een e-mail met de factuur in de bijlage. Alle betaalde activiteiten kun je op de factuur van die betaalperiode terugvinden.In dit geval, kun je contact opnemen met ons Rider Support team via dit contactformulier.Het kan tot twee dagen duren voordat je de betaling op je rekening ontvangt. Als je hierna de betaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact op met ons Rider Support team via dit contactformulier.