Winnaars Deliveroo sponsorship programma

En de winnaars zijn...

De stemmen zijn geteld en de winnaars zijn bekend:

Voor level 1: Antwerp Student Fleet.

Zij krijgen €1000 euro sponsoring om hun project te organiseren. Proficiat!

Meer info over hun project:

Antwerp Student Fleet is een project georganiseerd door en voor studenten van de Hogere Zeevaarstschool Antwerpen. Wij geven studenten de kans om vaarervaring op te doen aan boord van zeilschepen. Waarbij men vaart zonder motoren of elektronica maar enkel met behulp van de sextant, papieren zeekaarten en degelijk zeemanschap! Want wij zijn zeelieden, Ahoy! Zet je schrap! In september vertrekken we uit Antwerpen, zetten we koers naar Peterhead, Schotland, varen we door naar Haugesund in Noorwegen en varen we uiteindelijk terug naar Antwerpen, met een hele reeks verhalen om te vertellen. In Peterhead en Haugesund zullen we medestudenten van de respectievelijke zeevaartscholen ontmoeten. Onze vloot bestaat uit drie schepen, met telkens 6 studenten aan boord. De studenten van de HZS hebben een heel diverse achtergrond, moedertaal en ervaringen. Zo zullen er 9 Franstalige en 9 Nederlandstalige studenten aan het project samenwerken. Teamspirit ten top! Tijdens onze reis zullen we onze vaarkennis bijschaven. De studenten van vandaag zijn immers de officieren van morgen! Niemand wil toch een landrot als kapitein, niet?! Op 8 september vertrekken de rekruten om op 30 september als ervaren zeelieden terug te komen. We nodigen jullie op deze 2 dagen uit om mee met ons te vieren. Kom en beleef mee het vertrek en de thuiskomst van deze 3 prachtige zeilschepen. Wij kijken er naar uit om ook Deliveroo tot één van onze sponsors te kunnen rekenen! Verkies ons als kapitein en wij zullen zorg dragen van onze bemanning. Alle Deliveroo-couriers krijgen één gratis drank op beide events!

Voor level 2: Deliveroo Iron Man:

Daniel wint €500 om zijn persoonlijk project te sponsoren.

Meer info over zijn project:

Ik wil mijn fysieke kracht en energie gebruiken om elke dag te fietsen en mezelf uit te dagen voor het welzijn van de mens. Mijn doel is om in minder dan een week van Brussel naar Berlijn (790 km) te fietsen en dan na een pauze van twee dagen terug te fietsen.

Ik heb eerder met een stichting in Ghana gewerkt voor schoolkinderen en zie het als een geweldige kans om mensen bewust te maken van dit project en de organisatie financieel te steunen. Daarbij zie ik het als een grote uitdaging om mijzelf lichamelijk en geestelijk te testen voor dit project.

Ik geloof met dit project een enorm verschil te kunnen maken in het leven van veel jonge kinderen..Hiervoor kan ik ongetwijfeld financiële ondersteuning gebruiken. De sponsoring van Deliveroo zou mij een enorme boost geven om dit project te kunnen lanceren. Als je meer wilt weten over de organisatie kan je via google zoeken naar “chance for childhood foundation”.

Proficiat en veel succes!