Bonussen in de app

Bonussen in de app

Gebruik de Rider App om te zien waar en wanneer je extra bonussen kunt verdienen, zowel live als op voorhand. Op deze manier kan je de beste beslissing maken waar en wanneer je wilt werken.

Blijf op de hoogte van de bonussen

Je kunt zien of er extra bonussen zowel tijdens je sessie als voor je geplande sessies. Plan sessies op voorhand in om voordeel te halen uit de extra bonussen.

Ga naar ‘Mijn planner’ om aankomende sessies die extra bonussen hebben te bekijken, en te zien wanneer je je meer kan verdienen. Wanneer je sessies plant, wanneer de nieuwe sessies online komen op maandag of op eender welk moment door de week, kan je zien op welke uren er extra bonussen zijn. Dit helpt je om sessies op voorhand te plannen en jouw inkomsten te vergroten.

De bonussen kunnen op elk moment van de week verschijnen. Bekijk dus regelmatig ‘Mijn planner’ om altijd op de hoogte te zijn! Je zal ook een sms ontvangen als er een bonus is in jouw zone.

Wat gebeurt er met dubbele bestellingen? Als je een dubbele bestelling krijgt van eenzelfde restaurant op het moment dat er een extra bonus is, is de bonus op elk van de bestelling van toepassing.