Reserveer jouw sessies en garandeer beschikbare werkuren!

Vind hieronder al de informatie

De sessies worden elke maandag om 17u voor iedereen toegankelijk gemaakt.
Bijvoorbeeld, op maandag 6 november worden de sessies die je kan reserveren voor de week van maandag 13 november vrijgegeven.

Prioriteit

Het is ook mogelijk om voorrang te krijgen tot de planning om 11u en om 15u. Deze voorrang is voor riders die de meest consistente service bieden en is gebaseerd op het volgende:

Aanwezigheid: het percentage sessies waarop je aanwezig was Werken tijdens piekuren: het aantal sessies dat je hebt gewerkt tijdens de drukste periodes (19u – 21u op vrijdag, zaterdag en zondag).

Vermijden van laattijdige annuleringen: minder dan 24u voor de sessie begint.

Deelname aan piekuren: het aantal sessies dat je hebt uitgevoerd tijdens de meest drukke periodes (19u00-21u30 op vrijdag, zaterdag en/of zondag).

Je kan je statistieken bekijken in de app. Deze veranderen elke week en zijn gebaseerd op hoe je hebt gekozen te werken en vergeleken met de statistieken van andere riders in jouw buurt.

Verdeling van de sessies

Om eerlijke toegang te garanderen voor al de riders kunnen er elke maandag maximaal 55 sessies worden gekozen per rider.

Deze tijdelijke blokkering wordt dinsdag opnieuw opgeheven zodat je hierna meer sessies kan reserveren. Hoeveel sessies er beschikbaar zijn, hangt af van van het geschatte aantal bestellingen voor die week.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Hulp nodig tijdens of buiten je sessie?

De rider support staat klaar om je te helpen indien je een vraag hebt tijdens een sessie of over algemene vragen bijvoorbeeld in verband met je betaling.

Tijdens je sessie

Indien je tijdens een sessie een probleem hebt met je bestelling, kan je de rider support contacteren. Hier lees je hoe.

Buiten je sessie

Indien je een vraag hebt voor het Deliveroo team, vul dan onderstaand formulier in en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

De meeste vragen kunnen beantwoord worden via de ‘Help’ knop op deze pagina. Deze vind je door op het ‘?’ icoontje te drukken onderaan dit scherm. De Help Center geeft direct antwoord op talloze vragen, van Rider kit tot de app. Gebruik sleutelwoorden, geen zinnen. Bijvoorbeeld ‘statistieken’ of ‘verdienen’. Als jouw antwoord er niet tussen staat, kun je vanuit het Help Center ook een bericht sturen naar Rider Support. Let op: wanneer je contact op wil nemen met het Help Center moet je jouw Rider ID invullen. Geregistreerde riders kunnen deze vinden in de app (zie afbeelding hier onder). Personen die nog geen rider zijn, maar wel een vraag hebben kunnen bij deze optie 00000 invullen.