Een sessie annuleren

1. Om een sessie te annuleren ga je naar ‘Planner’

2. Klik je naast de gereserveerde sessie op ‘Wijzig’

3. Schakel hierna de ‘Boek eenmalig’ knop uit

4. Klik op ‘Bevestig’ om je sessie te annuleren

Opgelet: als je een sessie minder dan 24u op voorhand annuleert heeft dit invloed op je statistieken.

Je kan je statistieken bekijken in de app. Deze veranderen elke week en zijn gebaseerd op hoe je hebt gekozen te werken en vergeleken met de statistieken van andere riders in jouw buurt.